O nas

Spoštujemo svoje stranke, naše izdelke in svoje delo. Naš cilj je z vsako zadovoljno stranko napredovati ter postajati pametnejši in bolj profesionalni!

Iz naše strasti do mode in oblačil smo začeli z majhnim podjetjem, zdaj pa je "corner boutique" postal spletna trgovina z najboljšimi storitvami, bogatejša z izdelki, kakovostjo in izkušnjami.

Uspeh je zagotovljen, ker smo pošteni do sebe in svojih strank: izviren in lep dizajn po poštenih cenah!

Na naši spletni strani boste našli več kot 10.000 izdelkov za ženske, moške in otroke. Od klasičnih do kompleksnih, od športnih, priložnostnih, elegantnih, kupcem uspemo ponuditi široko paleto poceni in visokokakovostnih izdelkov, to boste odkrili vsakič, ko kliknete na našo spletno stran, saj smo vam pripravljeni z mamljivimi ponudbami, presenečenji. in izdelki za vse okuse.

Dostopna platforma vas bo vodila korak za korakom, da enostavno najdete tisto, kar iščete in sami izberete način plačila in ... varno!

Zagotavljamo varnost vašega denarja z možnostjo vračila izdelka s prejemom denarja na račun z bančnim nakazilom ali nazaj na bančno kartico.

Spletno trgovino MeiMall.sk upravlja SC MEIMALL SRL s sedežem v Str. 33 Teleajen, sektor 2, Bukarešta, Romunija. CUI RO26056889, Nr.reg.com: J40 / 9822/2009. Telefon: +4031 433 5400

E-pošta: office@meimall.si