Pravne informacije in GDPR

Právna doložka

Spletna stran MeiMall.si s denumiru MEIMALL je lastnik SC MEIMALL SRL, J40 / 9822/2009 a CUI RO26056889 Naslov: Str. Teleajen 33, sektor 2, Bukarešta, Romunija.

 1. Avtorske pravice

  MEIMALL je zaščiten z zakonom o avtorskih pravicah. Vsebina spletnega mesta pripada MEIMALL SRL: informacije, besedila, slike, grafike, simboli, programi, skripte itd. Podatkov na strani in strežniku ni dovoljeno uporabljati brez pisnega soglasja lastnika. Njihova uporaba brez soglasja MEIMALL-a je v skladu z veljavno zakonodajo kazniva. Fotografije izdelkov v spletni trgovini se lahko uporabljajo samo s pisnim soglasjem MEIMALL.

  Morebitne kršitve avtorskih pravic sporočite na office@MeiMall.si

 2. Izdelki in cene

  Fotografije izdelkov so samo za predstavitvene namene. Naročeni izdelki se lahko nekoliko razlikujejo od barv na slikah na spletni strani. MEIMALL ne prevzema nobene odgovornosti, če opis izdelkov, predstavljenih na spletni strani, ni točen ali popoln. Cene izdelkov, prikazane na spletni strani, vključujejo DDV. Skupna cena naročenega izdelka vključuje ceno in stroške dostave (z DDV). Cene na spletni strani se lahko spremenijo kadarkoli brez predhodnega obvestila. Končna cena se lahko spremeni, če se izkaže, da je na strani prikazana nepravilno, zaradi nepredvidene sistemske napake, o čemer bo kupec obveščen po telefonu ali elektronski pošti.

 3. Pogoji dostave

  Izdelke, naročene na MeiMall.si, kupcu dostavi izključno hitra kurirska služba. Rok dostave je 2-4 delovne dni od trenutka naročila na naslov, naveden v naročilnici. Zamude lahko nastanejo zaradi različnih razlogov: državni prazniki, neugodne vremenske razmere, tehnične težave ne glede na podjetje itd. V kolikor se dobavni rok izdelkov podaljša, bo to objavljeno na spletni strani in na vseh socialnih omrežjih. Naročila, prejeta v petek po 15. uri, bodo obdelana šele v ponedeljek zjutraj naslednji teden. Zaradi urnika kurirskih podjetij ob koncu tedna pošiljke ne potekajo. Dostava poteka samo ob delavnikih, od ponedeljka do petka. Pred prevzemom paketa vas bo kurir telefonsko kontaktiral in potrdil vašo prisotnost na naslovu za dostavo.

 4. Načini plačila:

  Plačilo po povzetju: plačilo po povzetju se izvede direktno kurirju ob dostavi paketa

  Spletna bančna kartica prek EuPlatesc (Visa / Maestro / Mastercard).

  Če ste izbrali način plačila »Spletno plačilo z bančno kartico«, morate na spletni strani varnega plačilnega procesorja izpolniti obrazec s podatki o kartici.

  - Plačila s kreditnimi/debetnimi karticami, izdanimi z logotipom Visa in MasterCard (Visa/Visa Electron in MasterCard/Maestro), se izvajajo prek sistema "3-D Secure", ki so ga razvile organizacije, ki zagotavljajo enako raven varnosti spletnih transakcij kot pri bankomatih ali v fizičnem okolju pri trgovcu.

  - "3-D Secure" najprej poskrbi, da se nobena informacija o vaši kartici ne prenaša ali shranjuje na strežnikih trgovine ali plačilnega procesorja, medtem ko se ti podatki vnesejo neposredno v sistem Visa ali MasterCard.

  Pomembno je vedeti! - Pri plačilu z bančno kartico se ne zaračuna provizija!

 5. Vračilo izdelkov:

  Če želite kupljene izdelke vrniti, MEIMALL zagotavlja rok vračila 14 dni od nakupa. Neposredne stroške vračila izdelkov krije kupec. Če želite, da vračilo uredi prodajalec, bodo stroški pošiljanja odšteti od vrednosti izdelkov (kot je opisano v razdelku »Dostava in vračila«). Če prejmete izdelek z napako ali napačen izdelek, ne boste plačali poštnine, vračilo pa bo uredil MEIMALL.

  Za uveljavljanje pravice do enostranske prekinitve pogodbe nas kontaktirajte po elektronski pošti na office@MeiMall.si

  Če želite izdelek zamenjati za drugo barvo/velikost/model, nas predhodno kontaktirajte po elektronski pošti na office@MeiMall.si, kjer jasno navedete številko naročila, svoje ime in izdelek, ki ga želite zamenjati. Morebitna menjava izdelkov je možna samo v okviru zaloge. Če želenega modela ni več na voljo, lahko z doplačilom razlike v ceni izberete drugega. Izdelek, ki ga želite zamenjati, nam morate poslati s kurirjem, ki ga boste organizirali na naslovu: str.Drumul Garii št. 21-22, Dobroesti, Ilfov, Romunija.

  Noben izdelek, ki ga vrnete, ne sme biti nošen ali poškodovan. Priporočljivo je, da so na izdelku pritrjene vse originalne etikete in embalaža. Če je mogoče, prosimo, da za pošiljanje izdelkov uporabite zaščitno embalažo. Blago ne prevzemamo, če je opraskano, poškodovano, če etikete niso cele ali če manjkajo dodatki. Če izdelka ne želite zamenjati, vam vrnemo vrednost vrnjenega izdelka z bančnim nakazilom na račun IBAN, ki ste ga navedli v obrazcu za vračilo. Rok za vračilo denarja za vrnjen izdelek bo izveden v največ 14 koledarskih dneh od trenutka, ko vrnjeni izdelek prispe na zgornji naslov.

  OPOZORILO! Denarja ne pošiljamo po kurirju.

  Pridržujemo si pravico, da ne upoštevamo naročil fizičnih ali pravnih oseb, ki so v zadnjih 12 mesecih letošnjega leta opravile več kot 3 vračila.

 6. Záruky na produkt

  MEIMALL ponúka 30-dňovú záruku. Pre uplatnenie záruky je potrebné predložiť výrobok v originálnom balení so všetkým priloženým a kópiou daňového dokladu. Záruka sa poskytuje na chyby, ktoré nemožno pripísať spotrebiteľovi, za predpokladu dodržania odporúčaní na používanie a údržbu. V prípade reklamácie kontaktujte tím internetového obchodu na adrese office@MeiMall.si

  Uschovajte si faktúru ako doklad o kúpe produktu.

 7. Zasebnost podatkov

  MEIMALL jamči za zaupnost podatkov strank. Ti podatki, posredovani ob ustvarjanju spletnega računa, bodo uporabljeni za namen, za katerega so bili zahtevani (trženje izdelkov) in za produkcijo MEIMALL promocij, akcij, ugodnosti in novic.

  Priporočam, da pazite na svoje prijavne podatke in jih ne razkrijete nikomur. MEIMALL ne prevzema nobene odgovornosti, če druga oseba vnese geslo in nepooblaščeno dostopa do računa. MEIMALL ne odgovarja, če osebne podatke spremenijo ali ukradejo nepooblaščene osebe. Nepooblaščen dostop do strani, vsebine, fotografije, osebnih podatkov utusa ali strežnika se šteje za goljufijo. Kot takega ga bodo preiskali pristojni organi. Blagovne znamke, spletne trgovine in izdelkov Mei ni mogoče povezati z ničemer, kar bi lahko bilo v nasprotju s položajem ali interesi MEIMALL-a.

  Spletno mesto MeiMall je dostopno za osebne interese. Strani ni mogoče uporabljati v druge namene in je ni mogoče v celoti ali delno kopirati.

 8. Končne določbe

  Morebitne spore bosta MEIMALL in kupec reševala sporazumno. Če to ne bo mogoče, se bodo za rešitev spora upoštevala zakonska določila in sodišča. Za kontakt s spletno trgovino MEIMALL nas lahko najdete na TELEFONU +4031.433.54.00 in na e-naslovu office@MeiMall.si