Dostava in Vračilo

POSTOPEK VRAČANJA

Koraki, ki jih morate upoštevati, so:

1. Izpolnite obrazec za vračilo ali pošljite elektronsko sporočilo na office@meimall.si

2. Za zamenjavo izdelka nam pošljite ustrezno zapakiran paket, in ko bo prispel do nas, ga bomo pregledali in vam poslali zahtevano velikost/model (v okviru razpoložljive zaloge). Prosimo, da v paket, ki ga predate kurirju, vključite opombo s svojo telefonsko številko/številko naročila, da nam pomagate prepoznati vračilo.

3. Paket mora biti pravilno zapakiran, da se prepreči poškodba izdelka ali njegove embalaže.

PAKETI, KI NISO PRAVILNO ZAPAKIRANI, BODO ZAVRNJENI!!

Stroški dostave:

- Kurir - dostava po vsej državi, 2-4 delovne dni po potrditvi naročila po e-pošti/SMS

– Stroški dostave - 6 €

- BREZPLAČNA dostava za naročila nad 90 €.

- Če želite izdelke vrniti preko kurirja, ki ga pošljemo mi, bo cena prevoza 9 €, ki se odšteje od vrednosti izdelkov.

Povračilo:

Za vračilo kupnine bomo poslali kurirja, ki bo izdelke prevzel od vas, lahko pa ga pošljete preko katere koli druge kurirske službe. Ne sprejemamo paketov s provizijo za vračilo, ki ni 0 €. Prosimo, da v paket, ki ga predate kurirju, vključite opombo s svojo telefonsko številko/številko naročila, da bomo hitreje prepoznali vračilo.

- Če želite izdelke vrniti preko kurirja, ki ga pošljemo mi, bo cena prevoza 9 €, ki se odšteje od vrednosti izdelkov.

– Izdelke lahko pošljete nazaj s katero koli drugo kurirsko službo. V tem primeru boste morali stroške pošiljanja plačati kurirju vnaprej (ko kurir prevzame izdelke).

Odgovorni bomo za morebitne napake na izdelku. Če iz nekega razloga ne prejmete izdelka v brezhibnem stanju, se obrnite na nas za vračilo in poslali vam bomo drugega v najkrajšem možnem času in brez dodatnih stroškov.

Ne krijemo stroškov pošiljanja, če želite izdelek zamenjati za drug model, ker ste si premislili glede izbranega modela ali če želite izdelek vrniti za vračilo denarja. Zahtevate lahko tudi vračilo kupnine za naročilo, vendar najkasneje v 14 dneh po prejemu.

Znižani izdelki imajo lahko manjše napake.

Izdelki bodo dostavljeni v okviru razpoložljivih zalog. V primeru nezadostne zaloge si pridržujemo pravico, da naročila ne dostavimo. Ko izdelka v vašem naročilu ni mogoče poslati, vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času in se odločili, ali želite izdelek zamenjati ali dokončati naročilo brez tega izdelka. Podobnih izdelkov vam ne bomo pošiljali kot zamenjavo za naročeni izdelek brez vašega soglasja.

Vračilo se izvede v roku 14 dni od prejema vrnjenega blaga izključno z nakazilom na TRR.

Za izdelke velja 30-dnevna garancija.